26 november 2014 - 16:21

Cesc vuurt terug naar Ramos

Chelsea’s middenvelder Cesc Fabregas heeft op de kritiek van zijn internationale teamgenoot Sergio Ramos gereageerd omtrent zijn afwezigheid bij het Spaanse elftal. Ramos insinueerde dat Fabregas en teamgenoot Costa niet dezelfde inzet toonden voor het land als dat ze doen voor de club. Beide hebben ze zich teruggetrokken van het Spaanse nationale elftal omdat ze geen wedstrijd willen missen van Chelsea.

 

Ramos en Fabregas hebben geen geschiedenis van dergelijke onenigheden. Del Bosque bevestigd dat de doktoren van het nationale elftal geen blessures hebben gevonden. Fabregas heeft de zijde van Mourinho nog geen enkele keer verlaten. En ook Mourinho is er niet vies van te reageren op de kritiek van Ramos. Mourinho: “Sinds ik Ramos ken is hij een fantastische voetballer, maar hij is geen dokter.”

 

Incidenten dat verschuivingen in het Spaanse kamp suggereren zijn niet nieuw, met Real Madrid en Barcelona’s rivaliteit dat mogelijk in het nationale team door zou dringen. Zoals de Twitter-beef tussen Pique en Arbeloa. Fabregas mag zich met recht geirriteerd voelen door het commentaar van zijn teamgenoot. Echter kunnen dergelijke ruzies beter privé worden afgehandeld en niet via de media.

 

De Spaanse middenvelder is van cruciaal belang voor Chelsea sinds zijn komst afgelopen zomer. Terwijl de Chelsea-speler niet in het voordeel is van twee club wedstrijden in vier dagen sinds het einde van de internationale pauze, zijn track record voor Spanje zou genoeg moeten zijn om hem te geloven omtrent zijn fitheid. Spanje en Del Bosque hopen natuurlijk dat het incident tussen Ramos en Fabregas snel is opgelost en dat Spanje zich voor het EK van 2016 kan kwalificeren.


Diego Costa en Fabregas zijn de laatste twee spelers die Del Bosque nodig heeft om het spel van Spanje te veranderen, prioriteit ligt voor nu bij verdediging.

Bij een
Discussie
0 Berichten