22 september 2014 - 17:08

Falcao mogelijk permanent naar Manchester United

Falcao heeft bevestigd te willen blijven bij Manchester United, voor lange tijd. Ondanks dat hij nog geen minuut heeft gespeeld voor de club. Falcao was op huurbasis overgekomen van Monaco en ziet zichzelf al helemaal voor United spelen.

 

Falcao: “Ja, ik hoop jaren te kunnen spelen voor Manchester United en ik hoop er geschiedenis te kunnen schrijven. Toen ik bij Porto en Atletico Madrid speelde wilde ik altijd al naar United verhuizen en er jaren spelen.”

 

Dit is natuurlijk enorm goed nieuws voor de Red Devils, gezien zij weer terug naar favoriete status willen. En het afgelopen seizoen zo snel mogelijk willen vergeten. Velen vroegen zich af hoe United dit zou kunnen doen en hoe grote spelers zich weer bij United zouden willen voegen. Maar spelers als Falcao, Di Maria en Mata voegden zich bij United voor een einde aan dat debat. Falcao’s wil om te blijven is een indicatie van de ambitie van de club. De Colombiaan kwam uit voor vijf clubs in vijf jaar en hij moet zijn potentie in de Champions League nog waarmaken.

 

Terwijl veel mensen hem afschilderen als een huurling - geld verkiezen over titels pakken - is het lovend om hem te horen praten over zijn lange termijn visie bij Manchester United en Louis van Gaal.


Hoewel Falcao zich nog moet bewijzen als de goalscorende held kunnen de fans van United in elk geval troost vinden in het feit dat hij er graag lang en veel wil spelen.

Bij een
Cesc vuurt terug naar Ramos
Discussie
0 Berichten