17 april 2014 - 11:06

Gareth Bale maakt het verschil tijdens El Clasico

We hebben even moeten wachten op Bale en of hij het waar zou gaan maken voor Real Madrid, maar in de laatste El Clasico in de Copa del Rey mocht het er dan toch van komen. De Welshman heeft aardig gespeeld de afgelopen tijd voor De Koninklijke, maar bij de belangrijkste wedstrijden bleef een magische Bale nog even uit. Tegen Barcelona, aartsrivaal, maakte hij de winnende goal na een voortreffelijke loopactie waarop hij HipHop Pinto wist te passeren.

 

Bale heeft 14 goals achter zijn naam staan in de Primera Division terwijl Ronaldo er 28 en Benzema er 17 hebben. En toch had hij nog geen goal gemaakt, of zelfs indruk gemaakt, tijdens de vier wedstrijden tegen Barcelona óf Atletico Madrid, de twee grootste rivalen van Los Blancos. Ronaldo deed niet mee in de Copa del Rey en het was aan Bale, Benzema en Di Maria om het verschil te maken voor Real Madrid.

 

De omschakelingen die Real Madrid maakt zijn razendsnel, met Di Maria én Bale voorop. De 19e Copa del Rey binnenslepen was dan ook voornamelijk te danken aan voorgenoemde spelers.

 

Het moment supreme kwam vijf minuten voor tijd, met een sprint van heb-ik-jou-daar vanaf de linker vleugel. Zijn favoriete positie bij Tottenham, maar een waar hij nauwelijks speelt bij Madrid. Bale zag Bartra naar hem toe sprinten, maar Bale won de race waarop hij het balletje langs Pinto kon prikken.


Extase. Het perfecte moment. Eindelijk.

Bij een
Cesc vuurt terug naar Ramos
Discussie
0 Berichten