5 maart 2014 - 19:24

Internationale voorbeschouwing: Nederland uitstapje naar Frankrijk belangrijk voor WK-voorbereidingen

Nederland gaat op visite bij het Franse nationale elftal en het is een belangrijke graadmeter. Hoe houdt Oranje zich tegen een van de grote jongens? Kunnen we al een beetje van Van Gaal zijn hand zien of gaat Frankrijk in eigen huis laten zien dat de jonge jongens van het Nederlands elftal er nog niet klaar voor zijn?

Louis van Gaal zijn elftal start 2014 af met een korte trip naar Parijs om daar een vriendschappelijke wedstrijd af te werken voor het WK met Frankrijk. Nederland staat momenteel op plaats nummer tien van de FIFA ranglijst. We zijn dan ook zeker geen favoriet op het WK van 2014, maar misschien doen we het straks beter op het EK in 2016. Van Gaal is dan niet meer heer en meester over het elftal. Hiddink neemt dan het stokje over. Voor nu zal Van Gaal moeten laten zien dat hij de jonge jongens aan het voetballen krijgt en de Fransmannen genoeg onder druk zet om ons land onder de indruk te laten geraken. Een lastige taak.

Frankrijk biedt flinke weerstand en heeft een fijne selectie, maar Oranje zal vol goede moed aan de wedstrijd beginnen. Het zal vast en zeker een interessante oefenwedstrijd worden.

Bij een
Cesc vuurt terug naar Ramos
Discussie
0 Berichten