15 april 2014 - 13:00

PSV’s Willems niet mee naar het WK

De Nederlandse back Jetro Willems kan niet mee naar het WK als gevolg van een blessure aan zijn kniebanden.

 

De 20-jarige verdediger ging hinkend van het veld tegen de 2-0 nederlaag tegen Feyenoord. Hij liep een blessure op aan de binnenkant van zijn knie en moest direct teleurstellend nieuws aanhoren. De doktoren van PSV moesten vaststellen dat hij niet mee naar het WK kon.

 

Op de website van PSV zei de club er het volgende over: “Willems heeft maandag een scan gehad waarop werd bevestigd wat de doktoren al voorspelden. Ook de ernst van de blessure werd vastgelegd en hij zal de rest van het seizoen sowieso moeten missen.”

 

Met nog twee wedstrijden te spelen moet PSV zien te overleven zonder de linksback. Echter gaat het veel verder dan het missen van het seizoen, ook het WK blijft uit voor de jonge Willems. Hij heeft al 11 keer voor Oranje gespeeld en ook bij Van Gaal stond hij op de lijst.


Willems zal het toernooi nu vanaf de bank of de tribune moeten aanschouwen en zal nog weer vier jaar moeten wachten op een WK. De verdediger richt zich nu weer op het volgende seizoen terwijl PSV vijfde staat en Phillip Cocu naar verwachting ook zijn rentree zal maken in het nieuwe seizoen.

Bij een
Cesc vuurt terug naar Ramos
Discussie
0 Berichten