22 april 2014 - 14:17

Voorbeschouwing: Atletico Madrid - Chelsea 22-04-2014

Atletico Madrid is de meest besproken kandidaat binnen de Champions League van dit jaar. Atletico Madrid staat in de halve finale tegen Chelsea en spelen daarnaast ook een heerlijk seizoen binnen de Primera Division. 

Atletico Madrid

Atletico Madrid zal het in eigen huis op gaan nemen tegen Chelsea en daar zijn ze juist op hun best. Ze hebben de afgelopen vijf thuiswedstrijden op hoog niveau alleen maar gewonnen en dat voorspelt veel goeds. Voor Chelsea zal het een bittere pil worden want de Madrilenen zijn op dreef en maken goede kans naast de Champions League ook de landstitel binnen te slepen.

Chelsea

Chelsea maakt ook weer aanspraak op de Champions League, maar maakt ook nog kans op de landstitel. Voor zowel de Madrilenen als de Londense ploeg staat er aardig wat eer te behalen. Het wordt een spannende halve finale en het lijkt erop dat we een spectaculaire Champions League tegemoet gaan, met alle grootmachten en verrassingen die daarbij horen.

Chelsea is een harde ploeg en presteert zowel bij uitwedstrijden als thuiswedstrijden vrij goed. Dat blijkt ook uit de laatste tien wedstrijden die de Londense ploeg uit speelde. Daarvan verloor het er maar drie. Het wordt dus ook voor de Madrilenen een lastig duel.

Voor ons zijn het de ingrediënten voor een magisch duel. Kan Atletico Madrid zorgen voor een verrassing en zowel de Primera Division als de Champions League binnenslepen?

[ Volgende Wedstrijd (Atletico Madrid) ]

Bij een
Cesc vuurt terug naar Ramos
Discussie
0 Berichten